Traškus česnakinis bulvių troškinys

  • Teksto dydis:

Prasidėjus rudeniui, mėgaujamės daržo gėrybėmis. Šį kartą gaminame bulvių troškinį su česnako prieskoniu.

Reikės (4 porcijoms)

1 kg bulvių,

didelio svogūno,

6 česnako skiltelių,

120 g sviesto,

1 šaukštelio rozmarinų,

1 šaukštelio čiobrelių,

1 šaukštelio kmynų,

druskos pagal skonį,

grietinėlės (paskaninti).

Paruošimo būdas

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C temperatūros. Supjaustykite bulves itin plonais griežinėliais ir sudėkite į kepimo formą. Kas 3 ar 4 griežinėlius įdėkite svogūno ir plonais griežinėliais pjaustyto česnako. Apibarstykite bulves druska, rozmarinais, čiobreliais ir kmynais. Išlydykite sviestą ir užpilkite ant bulvių. Kepkite orkaitėje apie 1–1,5 val., priklausomai nuo bulvių kietumo. Patiekite su grietinėle.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Svetlana

Svetlana portretas
nuotraukoje man atrodo su tarkotu suriu...tad paduoti reikia karsta kadangi atsales bus neskanus.O eigu be surio tai man atrodo galima valgiti kaip karsta taip ir atvesusi - skanu...

Ką žinau

Ką žinau portretas
Bet juk nuotraukoje dar sūrio drėbtelta...?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių